Luomuhoitola Harmonyn kuukauden hoito: RASKAUSHIERONTA

Posted on Updated on

Hieronta on turvallista koko raskauden ajan! Kysy lisää tai varaa oma aikasi puh. 044 9778321 tai jaana.hoitolaharmony@gmail.com.

Kuukauden hoito: RASKAUSHIERONTA

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta on asiantuntevaa ja hemmottelevaa erikoishoitoa äidille. Hieronnassa huomioidaan myös kohdussa kasvava vauva miellyttävillä otteilla ja hieronta-asennolla, myös vatsa hierotaan luomuhierontaöljyllä.

Vauva jakaa kohdussa ollessaan äidin tuntemukset, joten äidin rentoutuminen ja hyvänolontunne välittyvät myös vauvaan. Hieronta vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan, luonnollisesti myös kehon jännitys- ja kiputilat helpottuvat.

Odottava äiti kärsii usein pakaran, alaselän ja reisien kivusta, kun kehon painopiste siirtyy kasvavan vatsan vuoksi eteenpäin. Myös pohkeet saattavat kiristää turvotuksen lisääntyessä tai odottava äiti saattaa kärsiä liitoskivuista.

Sekä raskauden aikainen että synnytyksen jälkeinen hieronta suunnitellaan henkilökohtaisesti kunkin äidin tarpeet huomioiden.

Synnytyksen jälkeiseen hierontaan voi halutessaan ottaa vauvan mukaan ja meillä on rauhallinen soppi myös vauvan imettämiseen.

Henkilön Luomuhoitola Harmony kuva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s