Jooga ja Valmennus

Seasonal Yoga 

Rentoudu. Nauti. Voimaannu.

Elämänpuun Joogahuoneella järjestetään Seasonal Yogaa eli vuodenaikajoogaa. Seasonal Yogassa ajatellaan, että ihminen on osa luontoa. Joogaharjoitus peilaa luonnossa tapahtuvia energiamuutoksia pyrkien ylläpitämään ihmisen sisäisen tasapainon ja näin harjoitus vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Seasonal Yoga sopii kaikille, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa joogakokemusta osallistuaksesi tunneille.

Idylliseen ja valoisaan Joogahuoneeseen mahtuu yhteensä kahdeksan joogaajaa. Paikan päältä löytyy kaikki tarvittavat joogavälineet, joten mukaasi tarvitset ainoastaan avoimen mielen.

Joogahuoneella joogaopettajana toimii Sini Ratas.

”Jooga on aina matka. Jokaisen matka on erilainen. Minä kutsun sitä myös elämäntavaksi; elämäntavaksi liikkua, syödä, ajatella, tuntea, tieodostaa. Olen löytänyt monia työkaluja itselleni joogasta ja vahvana vuodenaikaihmisenä erityisesti Seasonal Yoga on opettanut minut hyväksymään, ymmärtämään ja nauttimaan eri vuodenaikojen muutoksista ja niiden mukanaan tuomasta energiasta. Seasonal Yoga toimii myös tietynlaisena karttana, jonka avulla ymmärtää itseään ja ympäröivää maailmaa. Joogahuoneella voin jakaa näitä omia kokemuksiani ja kasvun kynnyksiäni muille. Joogahuone on paikka, jossa voi jättää taakseen arjen kiireet ja murheet, nauttia hetken omaa aikaa ja kuunnella kehon sekä sydämen viestejä.”

Neverstillin nettisivuilta voit lukea lisää aikatauluista, hinnoista, muista joogaohjeista sekä ilmoittautua mukaan tunneille.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa suoraan sähköpostia tai soittaa Sinille:

neverstill.info@gmail.com / +358445 445 369

 

Mitä valmennus on?

Life Coaching eli valmennus auttaa sinua silloin, kun kaipaat muutosta elämääsi tai haluat ottaa askeleen kohti jotain parempaa.

ValKuva: Maija Merikantomennus on aina asiakaslähtöistä. Valmentajasi kuuntele sinua tarkkaavaisesti, esittää tilanteeseesi liittyviä kysymyksiä ja ehdottaa harjoituksia, joiden avulla pääset näkemään haasteesi uusista näkökulmista ja löydät itseäsi parhaiten palvelevia ratkaisuja ja suuntia eteenpäin.

Valmennusta voit hyödyntää esimerkiksi itsetunnon parantamiseen, ihmissuhteiden kehittämiseen, vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen, suunnatessasi uuteen työhön tai muuhun elämän muutosvaiheeseen. Valmennuksella voi hakea tukea myös menneestä luopumiseen, omien tavoitteidensa selkeyttämiseen tai kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Sinä päätät mitä elämässäsi tavoittelet.

Esimerkiksi jo neljällä tapaamiskerralla ehdit hyvin kirkastamaan tavoitteesi ja rakentamaan itsellesi toimintasuunnitelman. Saat hyvän pohjan ja eväitä kohti haluamaasi muutosta.
Valmennuksessa oivaltamasi uudet ajattelutavat ja elämän suuntaamisen taidot jäävät käyttöösi loppuelämäksesi.

 

Elämänpuun tilat tarjoavat laadukkaan ja lämminhenkisen ympäristön yksilöllisiin valmennnuskeskusteluihin sekä ryhmävalmennuksiin.

Elämänpuussa valmennusta tarjoaa kaksi valmentajaa:

Sydamentuulia

– Maija Merikanto

Valmennukset pidetään Elämänpuun Hyvinvointikseskuksessa sopimuksen mukaan. Sydämentuulian yhteystiedot ja palvelut löydät ylläolevista kotisivulinkistä ja Maijan allaolevasta mainoksesta.

Maijan mainos

Yhteydenottolomake.

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian ja vahvistamme varauksesi. Huomioithan, että vasta vahvistuksen jälkeen varauksesi on kunnossa.