Akupunktio ja Reiki

AKUPUNKTIO

Apua akupunktiosta?

Täydennän Elämänpuu Hyvinvointikeskuksen palveluja tarjoamalla akupunktiota. Edustan klassista akupunktiota. Pulssien avulla pystyn muodostamaan
käsityksen siitä missä epätasapainot sijaitsevat kehossa. Teen sen mukaan hoitosuunnitelman. Käy tutustumassa sivuillani acuvitale.fi.

Akupunktiosta on ollut hyötyä esim.:

· pää-, niska-, hartiasärkyihin

· allergioihin, astmaan ja ihottumaan

· vaihdevuosivaivoihin, erilaisiin suolisto-ongelmiin

· selkävaivoihin, tenniskyynärpää-, iskias-, olkaongelmiin

· korkeaan verenpaineeseen, kilpirauhasongelmaan

· stressiin, unettomuuteen, masennukseen, väsymykseen

· lapsettomuuteen tai raskauden aikaisiin vaivoihin

 

Olen tavattavissa Elämänpuussa seuraavasti:

5.8. klo 11-15

19.8. klo 11-15

2.9. klo 11-15

16.9. klo 11-15

30.9. klo 11-1

Ota yhteyttä ja sovitaan aika. Mikäli nämä ajat eivät sovi,
katsotaan jokin muu aika.

Olet lämpimästi tervetullut!

Merja Rusanen

AcuVitale

050-570 4326


REIKI

Reiki on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, jossa hoidettavaan välittyy energiaa ja hänen kehonsa pystyy täydentyneiden energiavarastojen myötä vastustamaan sairauksia paremmin. Reiki hoitaa ongelman syytä ja oiretta.

Reikiä suositellaan stressaantuneelle, masentuneelle, turhautuneelle tai migreenistä kärsivälle. Se auttaa myös jännitystilojen, estojen, särkyoireiden ja vaivojen hoidossa – tai jos elämänvire on kadoksissa. Reikistä on saatu apua myös päihdeongelmien ja unettomuuden hoidossa.

Mikäli haluat Reiki-hoidon, voit varata ajan Luomuhoitola Harmonystä (044-9778321). Hoidon voi varata yksittäisenä tai yhdistää hierontaan. Parhaiten se toimii hoitosarjana kymmenen päivän sisällä, jolloin saadaan tehokas lähtölaukaus elimistön omalle parantumisprosessille.

Voit myös osallistua muutaman kerran vuodessa järjestettäville kursseille, jolloin saat itsellesi loppuelämäsi ajaksi käyttöön tekniikan, jonka avulla voit auttaa itseäsi ja muita elämään terveempää, tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää.

Järjestettävistä kursseista löytyy tieto mm. kotisivuiltamme tai Facebookista. Halutessasi voit liittyä postituslistalle, jolloin saat tiedon kurssista hyvissä ajoin omaan sähköpostiisi.
Lisätietoja kursseista ja energiakentän puhdistuksista.

12498540-chakras
Reiki Master Pia Wikström
puh. 0400 828 765
pia.wikstrom@arabianranta.com

Yhteydenottolomake ajanvarauksiin ja tiedusteluihin:

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian. Huomiothan, että varauksesi on voimassa vasta erillisen vahvistuksen saatuasi.